Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera presenta el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible

Cervera presenta el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible

La Paeria de Cervera va presentar, en un acte públic obert a la ciutadania, el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible per a Cervera.
Cervera presenta el Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible

Presentació del Pla a l'Auditori (foto Jordi Prat).

La presentació, que va tenir lloc a l’Auditori Municipal el dijous 30 de maig, va anar a càrrec del paer en cap en funcions, Ramon Royes; el regidor Jaume Rossich, i representants de l’empresa Intelligent Mobility, que han elaborat el Pla.

Enllaç al Pla de Mesures de Mobilitat Sostenible per a Cervera.

El Pla té com a objectius principals reduir la dependència del vehicle privat per als desplaçaments quotidians de curt recorregut, fomentar un ús més racional del vehicle privat motoritzat i realitzar una transformació progressiva de l’espai públic a favor dels modes de proximitat.

Algunes de les mesures que preveu són la conversió de carrers de doble sentit en vies d’un únic sentit de circulació; la remodelació de l’eix viari carrer Victòria – avinguda Catalunya; la transformació de l’eix passeig Balmes – plaça Pius XII - rambla Lluís Sanpere; la millora de l’accessibilitat als barris, centres escolars i equipaments; la implantació de carrils bici...

Està impulsat per la Taula de Mobilitat de Cervera, l’espai de consulta i participació en tots els temes relacionats amb la mobilitat al municipi. Constituïda el 2018, la Taula està integrada per regidors i tècnics de la Paeria, representants d’entitats del municipi i veïns a títol individual.