Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera, a punt per celebrar el Carnaval

Cervera, a punt per celebrar el Carnaval

La Regidoria de Festes de la Paeria organitza el Carnaval 2018, que presenta una renovada festa el dissabte 17 de febrer, amb tres actes destacats al llarg del dia: el Carnaval del Comerç (matí), la Rua de Carnaval (tarda) i la festa amb concurs de disfresses (nit).
Cervera, a punt per celebrar el Carnaval

Cartell del Carnaval 2018.

El Carnaval del Comerç l’organitza l’Associació de Comerciants de Cervera, que repeteix la iniciativa que l’any passat va tenir molt èxit: el Rei Carnestoltes es passejarà per les botigues i els establiments decorats el matí del dissabte.
Els comerços interessats us podeu informar a l’adreça festes@cerverapaeria.cat.

La tradicional Rua de Carnaval comença a les 18 hores a la plaça Universitat. Recorregut: pl. Universitat, c. General Güell, av. Catalunya, c. Combat, pl. Sant Miquel i pl. Universitat, on a l’arribada tindrà lloc el lluïment de cada comparsa en un espai habilitat per l’organització. Les comparses, a partir de 2 persones, es distingeixen en tres categories: infantil (de 0 a 11 anys), juvenil (de 12 a 16 anys) i adults (a partir de 17 anys). Rebran premi les tres millors comparses infantils, una de juvenil i  una d’adults. Hi participaran un total de nou comparses, cinc més que l'any passat, amb més de 300 persones.
A la Rua hi haurà animació amb Grepp Teatre i batucada amb els Bombollers de Cervera.

Enguany es repeteix la festa i el concurs de disfresses de la nit, que començarà al pavelló polivalent a les 23.59 h. Es tracta d’un concurs per a tots els que vinguin disfressats i s’apuntin aquella mateixa nit, abans de la 1.30 h, a la barra del pavelló. Els participants seran cridats pel Rei Carnestoltes a desfilar a dalt de l’escenari per mostrar les seves disfresses als assistents. A les 2.30 h s’entregaran els premis a la millor comparsa i al millor individual. La festa estarà animada pel Dj Cristian Andor, que posarà música de tots els estils.

Enllaç a les bases.