Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera organitza la 7a Setmana de la Gent Gran

Cervera organitza la 7a Setmana de la Gent Gran

La Paeria i el Casal Cívic de Cervera, amb la col·laboració d’entitats socials de la ciutat, organitzen 14 activitats de l’1 al 8 d’octubre en motiu de la Setmana de la Gent Gran.
Cervera organitza la 7a Setmana de la Gent Gran

Programa d'actes.

Les activitats, que són força variades, inclouen una exposició, una visita guiada, tallers, xerrades, actuacions teatrals i musicals, i la tradicional Festa de la Gent Gran, el dijous 3 d’octubre, Dia internacional de la gent gran.

Una de les novetats és l’actuació del grup d’actors del Casal Cívic, que faran dues sessions, una a cada residència de la ciutat. També estan previstes actuacions del grup de persones usuàries del Centre Ocupacional l’Espígol a les dos residències (Mare Janer i Mare Güell) i al Centre de dia Josep Valls.

Enguany també inclou la visita guiada amb el títol “De 0 a 100”, a càrrec d’Armand Forcat, que ja va realitzar amb èxit el passat mes d’agost. Farà un recorregut per seguir l’evolució educativa a la ciutat: llar d’infants, escola, institut...

Cal destacar també els tallers intergeneracionals, que es portaran a terme al Casal Cívic, les residències i el Centre Josep Valls, amb l’intercanvi d’aprenentatges entre persones usuàries d’aquests centres i alumnes dels tres centres educatius de Cervera.

L’Aula d’Extensió Universitària també s’afegeix als actes amb l’organització d’una conferència del conegut periodista, presentador de ràdio i televisió Antoni Bassas, al Paranimf de la Universitat.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.

En l’organització la Paeria de Cervera compta amb la col·laboració del Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; el Consell Comarcal de la Segarra, el Servei d’Atenció Integral, el Programa Gent Gran Rural, la Residència Mare Güell, la Residència Mare Janer, el Centre de dia Josep Valls, l’Associació d’usuaris i voluntaris del Casal Cívic, l’Aula d’extensió universitària, el Centre Ocupacional l’Espígol, el Centre d’Atenció Primària i les escoles Jaume Balmes, Josep Arques i Les Savines.