Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera millora el parc d’educació viària

Cervera millora el parc d’educació viària

Dilluns 13 abril, coincidint amb l’inici de les classes teòriques d’educació viària que promou la Paeria de Cervera, va tenir lloc un acte d’agraïment a totes les persones que han fet possible la millora del parc d’educació viària.
Cervera millora el parc d’educació viària

Presentació de les millores al parc d'educació viària.

Cervera és una ciutat privilegiada al comptar amb aquest equipament per a la realització de pràctiques d’educació viària. El projecte de millora del parc, coordinat per la Regidoria d’Educació de la Paeria, ha estat executat per alumnes de Cicle formatiu d’automoció de l’INS La Segarra i de la Unitat d’Escolarització Compartida de Cervera (UEC).

L’alumnat del Cicle formatiu d’automoció han estat els encarregats de reparar i fer el manteniment dels karts. També han format als alumnes de la UEC perquè puguin resoldre petits problemes durant les classes d’educació viària al parc.
De la seva banda, l’alumnat de la UEC s’ha encarregat de pintar tot el parc i la caseta. A més, dos alumnes estan implicats en les classes pràctiques donant suport als agents de la Policia Local que les imparteixen.

El parc d’educació viària de Cervera està situat al camí dels Pagesos. La Policia Local de Cervera hi imparteix classes pràctiques a alumnat de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de la comarca.