Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera intensifica la neteja de la via pública i edificis

Cervera intensifica la neteja de la via pública i edificis

Els Serveis Municipals de la Paeria han reforçat la neteja dels carrers i edificis, i a més s’han ofert per fer tasques de suport de neteja a les residències i als establiments comercials que venen productes de primera necessitat.
Cervera intensifica la neteja de la via pública i edificis

Neteja de la via pública amb líquid desinfectant.

La intensificació de la neteja és una més de les diferents mesures implementades per la Paeria de Cervera per prevenir el contagi de la Covid-19

Des del passat 20 de març, els Serveis Municipals porten a terme una neteja diària, caps de setmana inclosos, incidint especialment en les zones més sensibles com l’entorn del CAP, les residències, els establiments comercials d’alimentació, les farmàcies....

Es recorda que la deixalleria està tancada per les mesures preventives contra la Covid-19 i que la ciutadania no s’hi pot desplaçar a deixar-hi residus. Tampoc es poden deixar residus voluminosos al carrer, sinó que s’han de guardar a casa fins que reobri la deixalleria.

El servei de recollida selectiva porta a porta es manté com és habitual. Cal seguir el calendari de recollida i respectar l’horari de les 20 a les 22 hores per treure les deixalles. No es poden abandonar bosses al carrer, com tampoc llençar els guants a terra. Aquests comportaments incívics posen en risc la salut de les persones que treballen en la neteja de la via pública.


Des de la Paeria de Cervera continuem demanant la col·laboració ciutadana. A la vegada volem agrair l’esforç i la gran responsabilitat mostrada durant el confinament per la immensa majoria de cerverins i cerverines.