Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Festa homenatge al campió del món Marc Márquez

Festa homenatge al campió del món Marc Márquez

Dissabte 10 de novembre Cervera celebra el 7è Campionat del món del pilot de motociclisme Marc Márquez amb una gran festa pels carrers de la ciutat que es preveu multitudinària.
Festa homenatge al campió del món Marc Márquez

Cartell de la festa.

L’homenatge s’inicia a les 12.30 hores amb la visita de Marc Márquez, fill predilecte de la ciutat, a la Paeria de Cervera, on serà rebut per la Corporació Municipal a la Sala de Plens. Aquest acte es retransmetrà en directe en una pantalla a la plaça Major.

A la tarda, a les 17 hores, està prevista una roda de premsa de Marc Márquez al Paranimf de la Universitat. Els aficionats podran seguir aquest esdeveniment a través d’una pantalla instal·lada a la plaça Universitat. 
A la mateixa hora està prevista una actuació musical a la plaça Pius XII.

La rua festiva començarà a les 19 hores, amb la sortida del camió des de l’edifici de la Universitat i un recorregut fins a la plaça Pius XII passant per la plaça Sant Miquel, el carrer Santa Anna i la rambla Lluís Sanpere.

A l’arribada a la plaça Pius XII, a les 20 hores, Marc Márquez i el seu equip pujaran a l’escenari des d’on celebraran el campionat del món amb l’afició. 
L’acte es podrà veure des de tota la plaça Pius XII i la plaça Universitat a través de pantalles gegants.

A la plaça Pius XII, l’organització habilita un espai per a persones amb mobilitat reduïda. L’aforament és limitat i cal reservar la plaça prèviament a la Regidoria de Serveis Socials de la Paeria (tel. 973 53 00 25 o serveissocials@cerverapaeria.cat).

Horari especial de visita a l’exposició “I’m 93 Marc Márquez”
L’espai expositiu que Cervera dedica al pilot campió del món amplia horari de visita el dissabte 10 i el diumenge 11. Dissabte estarà obert de les 11 a les 20 hores i diumenge, de 10 a 14 hores. L’exposició és al Museu Comarcal (carrer Major, 115).