Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera gaudeix de la Festa Major

Cervera gaudeix de la Festa Major

Del divendres 26 al diumenge 28 de setembre la ciutat de Cervera s’ha omplert de gent per gaudir dels actes de la Festa Major del Sant Crist, que acaba avui dilluns amb la festa major petita dedicada als infants de la ciutat.
Cervera gaudeix de la Festa Major

Castellers a l'església de Santa Maria (foto J.Prat)

La jornada de dissabte els carrers i les places de Cervera es van omplir en motiu de la 33a Trobada de gegants, que va comptar amb la participació d’una vintena de colles i enguany també amb els gegants de l’Agrupació de Colles de Catalunya en motiu que Cervera és “Ciutat Gegantera de Catalunya 2014”.

A la nit el pavelló polivalent també va registrar un ple de públic per gaudir amb les actuacions dels grups Guten Plan, Strombers i None. El concert, amb entrada gratuïta, va aplegar molta gent jove de Cervera i arreu.

El diumenge la pluja va fer acte de presència i va obligar a trasllada la Diada castellera a l’interior de l’església de Santa Maria. La jornada castellera en el marc del temple gòtic de Santa Maria fou espectacular i va comptar amb un públic nombrós. Van actuar els Margeners de Guissona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i les Castellers de Sabadell.

Dilluns és el torn de la Festa Major petita, en què els infants de la ciutat són els principals protagonistes de tots els actes.

Enllaç al programa d'actes.

Enllaç a la Galeria de fotos al Facebook de la Paeria.