Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera, en dos dels vint nous paquets turístics que promou la Diputació de Lleida

Cervera, en dos dels vint nous paquets turístics que promou la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida va presentar, dimecres 8 d’abril, els vint nous paquets turístics experiencials que s’han creat a les comarques de la Plana de Lleida, entre els quals n’hi ha dos a la ciutat de Cervera:
Cervera, en dos dels vint nous paquets turístics que promou la Diputació de Lleida

Paquets turístics a la web de Catalunya Experience.

“Viles històriques de la Segarra“: visites guiades al centre històric, la Universitat i la Paeria de Cervera, al centre de Guissona i l’antiga ciutat romana de Iesso.

“Marc Màrquez i 93 km amb castells“: visita a l’espai expositiu "93 Marc Màrquez" al Museu Comarcal de Cervera i als castells de Florejacs i les Pallargues.

Tots els paquets inclouen, com a mínim, una nit d’allotjament, un menú gastronòmic en un restaurant de cuina tradicional i diferents visites guiades.

Tenen la singularitat que, cercant la diferenciació del territori, han adaptat l’oferta a les exigències del mercat i han vinculat el projecte als petits comerciants de la zona amb la producció i l’elaboració de productes autòctons.

Es comercialitzen per mitjà de l’Agència Catalana de Turisme (http://bookexperience.Catalunya.com) i de TourEspaña/Segittur (www.Spain.info).

En la seva creació hi han participat 151 prestadors de serveis (empresaris, representants d’entitats i tècnics de turisme) de la Plana de Lleida, els quals han aportat la creació d’activitats, serveis d’allotjament, restauració, oferta complementària o compra de productes agroalimentaris que, juntament amb els recursos turístics de cadascuna de les comarques participants, han permès la confecció dels paquets turístics.