Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera disposa d’un Punt de venda i informació de l’ATM de l’Àrea de Lleida

Cervera disposa d’un Punt de venda i informació de l’ATM de l’Àrea de Lleida

L’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l’Àrea de Lleida ha implantat a Cervera el primer punt de venda i informació fora de la ciutat de Lleida. Està situat als baixos de la Paeria, on aquesta setmana el personal de l’ATM ha instal·lat les màquines i els aplicatius informàtics necessaris per posar en funcionament el punt de venda.
Cervera disposa d’un Punt de venda i informació de l’ATM de l’Àrea de Lleida

El punt de venda de l'ATM és a la Paeria de Cervera.

A partir del dilluns 3 de novembre, a la Paeria es podran adquirir les targetes d’abonament de tots els viatges integrats en autobús (i properament també en tren), recarregar les targetes, consultar el saldo, emetre rebuts de recàrrega i fins i tot canviar de tipus de targetes.

El principal avantatge, que beneficiarà un gran nombre d’usuaris, serà el fet de poder adquirir les targetes T-10, T-10/30 i T-50/30, tant d’una sola zona provincial com de dues. Per exemple, amb la targeta T-10  de dues zones (10 viatges no personalitzats), el viatge de Cervera a Lleida només valdrà 1,53 €. Per tant, la rebaixa del preu serà destacada i molt considerable (-80,3%), ja que ara mateix un viatge únic val 7,76 €.

Pel que fa als viatges integrats a la mateixa comarca de la Segarra, que ara tenen un cost de 2,47 €, amb la targeta T-10 passaran a valdre 0,98 € (una rebaixa del 60,2%).

El Punt de venda i informació de l’ATM estarà obert de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Les primeres 100 persones que adquireixin qualsevol de les targetes obtindran una funda de regal.

Per a més informació sobre tots els viatges integrats a l’Àrea de Lleida podeu consultar la web www.atmlleida.cat i el telèfon d’atenció als usuaris 900 106 848.