Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera, convidada a la 34a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Cervera, convidada a la 34a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Del 19 al 23 de setembre Cervera es promociona a la Fira de Calella, que enguany es dedica a la Commemoració del Tricentenari i ha convidat les ciutats protagonistes dels fets de 1714 (Barcelona, Cervera, Vic, Cardona, Manresa, Talamanca, Prats de Rei i Lleida).
Cervera, convidada a la 34a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Cartell de la Fira de Calella.

La 34 Fira de Calella i l’Alt Maresme és una fira d’artesania, alimentació, oficis tradicionals, entitats i dels sectors comercial i institucional. Hi participen 130 expositors  d’arreu de les comarques de Catalunya, fins i tot de l’estranger, i es calcula que rebrà al voltant de 70.000 visitants.

És, per tant, una magnífica oportunitat per a la promoció turística de la ciutat de Cervera. La Paeria hi participarà amb un estand promocional i col·laborant amb les següents activitats:

Dissabte 20 de setembre

A les 12 h, les 13 h, les 14 h, les 17.30 h, les 18.30 h, i les 19.30 h, representacions de l’acció teatralitzada “Cervera: el naixement de la Universitat”, amb Alea Teatre.

A partir de les 22 h, correfoc de la Festa Major de la Minerva amb la participació, d'entre diverses colles, dels Diables de Cervera Carranquers.

Diumenge 21 de setembre

A les 12 h, taller infantil d’elaboració d’una titella de dit de bruixeta ‘L’Aquelarret’.

Enllaç a la web de la Fira de Calella.