Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera commemora la Diada nacional de Catalunya

Cervera commemora la Diada nacional de Catalunya

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra van organitzar els actes commemoratius de la Diada nacional de Catalunya a Cervera, una ofrena floral al Monument de la Generalitat, dijous 11 de setembre a les 10 del matí.
Cervera commemora la Diada nacional de Catalunya

Acte commemoratiu a Cervera (foto J.Prat)

Els parlaments van anar a càrrec del paer en cap de Cervera, Ramon Royes, i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles.

L’ofrena floral de la Paeria la van realitzar de manera conjunta el paer en cap, Ramon Royes (CiU); el tinent d’alcalde, Jaume Carcasona (SIF); i el regidor Ricard Vicente (PSC). A l’acte també hi van ser presents regidors de la Paeria, consellers comarcals, representants d’entitats locals i ciutadans a títol particular.

En l’acte, l’Assemblea Nacional Catalana-Segarra per la Independència va lliurar als representants de la Paeria i el Consell Comarcal els compromisos signats per entitats segarrenques que donen suport al Parlament i la Generalitat de Catalunya perquè organitzin la consulta del 9 de novembre.

Els actes es van avançar a les 10 del matí per facilitar l’assistència a la “V” de Barcelona, a la qual van assistir més de 500 persones amb els autocars organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana-Segarra per la Independència. Els veïns de Cervera i comarca es van situar a l’avinguda Diagonal, als trams 4 i 5, d’aquest esdeveniment històric.