Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera commemora el Dia internacional de les dones

Cervera commemora el Dia internacional de les dones

La Paeria de Cervera, conjuntament amb el Centre Excursionista de la Segarra, el Consell Esportiu de la Segarra, La Segarrenca i l’Assemblea de Joves de Cervera, organitzen activitats al voltant del Dia internacional de les dones, 8 de març.
Cervera commemora el Dia internacional de les dones

Cartells dels actes.

El Dia internacional de les dones, 8 de març, s’organitza la segona edició de la iniciativa “Mou-te per la igualtat”, que preveu una caminada popular, a les 19.30 hores, a càrrec del Centre Excursionista de la Segarra, i una sessió de dansa, a les 20.15 hores, dirigida per Georgina Puig.
Enllaç al vídeo de la coreografia "Mou-te per la igualtat".

Els actes són oberts a la participació ciutadana. La caminada surt de la plaça Universitat i la sessió de dansa també té lloc a la cèntrica plaça Universitat.

Finalment, el divendres 10 de març, tindrà lloc la presentació del Protocol d’actuacions en casos de violència sexista en espais d’oci. Serà la tercera trobada de treball per a l’elaboració del document, en la redacció del qual participen les associacions La Segarrenca, l’Assemblea de Joves de Cervera, regidors de la Paeria i persones a títol individual.