Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera celebrarà cent anys de futbol a la ciutat

Cervera celebrarà cent anys de futbol a la ciutat

L'any 2017 es commemora el centenari de la pràctica futbolística a Cervera. Per aquest motiu s’organitzen diversos actes dissabte 16 de setembre al Camp d’Esports.

Durant el matí es disputaran partits de l’Escola de Futbol de Cervera; a les 17 hores, el partit CE Cervera - Castellserà, corresponent a la tercera jornada de 2a Catalana; i a les 19 hores, un entranyable partit de veterans del CE Cervera i el FC Barcelona.

Els actes clouran amb un sopar de celebració obert a tothom, a les 21.30 hores, al pavelló polivalent. Podeu comprar els tiquets a Chocolat Box (Cal Colom), Restaurant Nobadis, Autoxandri i el Bar Venancio del Camp d’Esports. Preu: 18 euros; fins a 12 anys: 10 euros.

Cervera celebra 100 anys de pràctica futbolística a la ciutat. Hi ha arribat a través de diferents clubs i entitats, començant el 1916 pel Club Cerverí d’Sports, que va tenir com a primer president l’historiador Agustí Duran i Sanpere, i fins als nostres dies amb el CE Cervera i l’Escola de Futbol de Cervera.

Un altre acte commemoratiu és l’exposició “100 anys de futbol a Cervera: la història d’un club i de la seva ciutat”. Es tracta d’una mostra de fotos, material gràfic, vídeos, notícies a la premsa, trofeus, material esportiu... al Museu de Cervera. S’inaugura el dijous 21, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al 7 de gener del 2018.