Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera celebra la festa del Carnaval

Cervera celebra la festa del Carnaval

El Carnaval de Cervera, que se celebra el dissabte 16 de març, manté l’estructura que es va crear fa tres anys i que ha revitalitzat la festa.
Cervera celebra la festa del Carnaval

Cartell de la festa.

Al matí té lloc el Carnaval del Comerç, a partir de les 11 hores, quan el Rei Carnestoltes visita els comerços.

A la tarda, a les 18 hores, s’inicia la Rua, en què les comparses, grups de percussió i teatre i el Rei Carnestoltes desfilen pels carrers del centre de la ciutat, amb sortida i arribada a la plaça Universitat. Hi participen 10 comparses, més tota la gent que es disfressa a títol individual. La rua està animada per Alea Teatre i els grups de percussió Band Tokades i Bombollers de Cervera.

A la nit la festa es trasllada al pavelló polivalent, on es fa el ball (23.59 hores) i el concurs de disfresses (3.29 hores), amb l’acompanyament de música de discjòqueis. Enllaç a les bases del concurs.

“Mantenim una festa de petites dimensions però que funciona. La vam construir entre tots fa tres anys; s’ajusta a les necessitats de Cervera; hi participen petits, joves i més grans; disposa d’una cercavila preciosa, festa per a la gent més jove i implica el comerç”, afirma el regidor de Festes, Marc Llorens.

Us animem a disfressar-vos i a participar al Carnaval de Cervera!