Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera Capital de la Cultura Catalana inaugura “Mènsula”

Cervera Capital de la Cultura Catalana inaugura “Mènsula”

La plaça Major i l'església de Sant Domènec s'han convertit en la seu de la mostra multidiscipliària 'Mènsula', una mirada col·lectiva de 15 artistes locals i internacionals sobre les mènsules dels balcons de la Paeria de Cervera.
Cervera Capital de la Cultura Catalana inaugura “Mènsula”

Inauguració de l'exposició a Sant Domènec (foto J. Prat).

L'exposició artística forma part del cicle 'Diàlegs', una de les iniciatives programades en el marc de les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana, on una sèrie d'artistes plàstics i conceptuals estableixen diàlegs amb diferents obres, espais patrimonials, carrers i places de la ciutat.

A "Mènsula", un conjunt de quinze artistes de diferents disciplines, procedències i generacions proposen una mirada contemporània a aquests elements històrics des de l'escultura, la pintura, la fotografia, les arts visuals, la instal·lació o la intervenció.

Els artistes participants en aquest diàleg són: Àngela García, Agnès Pla, Alba Cuñé, Roser Vallès, Georg Massanés, Manescal, Carles Gutiérrez, Joan Porredon, Elena Lucio, Roser Sàrries i Pentáculo escultores (Stefano Dalle Vedove, Max Dalmau Abraham, Giulia de Manincor, Takehiro Iwata, Simone De Santis).

La mostra, que es va inaugurar diumenge 7 d'abril, es pot visitar fins al 29 de setembre.