Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera Capital de la Cultura Catalana organitza una marató de contes a la Residència Mare Güell

Cervera Capital de la Cultura Catalana organitza una marató de contes a la Residència Mare Güell

Els avis de l’Hospital Berenguer de Castelltort - Residència Mare Güell van poder gaudir, dijous 2 de maig, d’una sessió dels "Contes a la Catxipanda", a càrrec de la narradora Patrícia McGill.
Cervera Capital de la Cultura Catalana organitza una marató de contes a la Residència Mare Güell

Contes a la residència Mare Güell (foto Jordi Prat).

Es tracta del projecte de lectura que s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, una marató de contes que dóna el tret de sortida al festival de contes Segamots, que tindrà lloc al mes de setembre.
El projecte, que té lloc a escoles i residències de gent gran de Cervera, es vincula amb la concepció de la narració com un art, vinculat a la idea d’interculturalitat que reivindica Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. 
L'última fase de la iniciativa serà la marató de contes Segamots, que se celebrarà al setembre i on es faran contes per adults, xerrades i contes musicats. Els actes seran gratuïts i estaran oberts al públic en general.


Trobada de teatre de secundària

D'altra banda, el Gran Teatre de la Passió acull, dijous 2 i divendres 3, la 34a edició de la Trobada de Teatre de Secundària. La trobada s’organitza aquest any a Cervera, coincidint amb la capital cultural. Hi participen més d’un centenar d’alumnes de teatre de deu escoles d’arreu de Catalunya, en què cadascuna representa el projecte teatral que ha preparat durant el curs.