Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera Capital de la Cultura inicia el projecte “Segamots”

Cervera Capital de la Cultura inicia el projecte “Segamots”

L’escola Jaume Balmes ha acollit, divendres 15 de febrer, la primera sessió de "Contes a la Catxipanda", a càrrec de la narradora Patrícia McGill, que inicia el projecte “Segamots”, el festival de contes de Cervera Capital de la Cultura Catalana.
Cervera Capital de la Cultura inicia el projecte “Segamots”

Sessió de contes a l'Escola Balmes (foto Jordi Prat).

"Contes a la Catxipanda" és el projecte de lectura que s’emmarca en els actes de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, una marató de contes que dona el tret de sortida al festival de contes ‘Segamots’, que tindrà lloc al mes de setembre.

El projecte continuarà a partir del dilluns 18 de febrer a la mateixa escola Jaume Balmes i a l’Escola Les Savines. A partir del 27 de febrer,  ‘Contes a la Catxipanda’ tindrà lloc a l’Escola Mossèn Josep Arques. Les sessions de contes estaran conduïdes pels narradors Patrícia McGill, Mon Mas, Carles Alcoy i Lídia Clua.

 

Marató de contes al setembre

‘Contes a la Catxipanda’ és un projecte de lectura que es vincula amb la concepció de la narració com un art, vinculat a la idea d’interculturalitat que reivindica Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

L’última fase de la iniciativa serà la marató de contes ‘Segamots’, que se celebrarà al setembre i on es faran contes per a adults, xerrades i contes musicats. Els actes seran gratuïts i estaran oberts al públic general.

 

Informació d'interès:

‘Contes a la Catxipanda’

  • Escola Jaume Balmes: Dies 15, 18 i 27 de febrer
  • Escola Mossèn Josep Arques: Dies 27 de febrer i 19 de març
  • Escola Les Savines: Dies 18 i 27 de febrer i 19 de marçInformació aportada pel Servei de Comunicació de "Cervera Capital de la Cultura Catalana".