Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cervera acull una de les gravacions del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya per la Marató de TV3

Cervera acull una de les gravacions del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya per la Marató de TV3

Divendres 16 de novembre va tenir lloc, al Paranimf de la Universitat, una de les gravacions televisives que es fan arreu del país de col·laboració del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb La Marató de TV3 d'aquest any.
Cervera acull una de les gravacions del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya per la Marató de TV3

Moment de la gravació al Paranimf.

La Marató de TV3, aquest any destinada a recaptar fons per a la investigació del càncer, ha proposat al SCIC una col·laboració que consisteix a cantar la cançó "Imagine" de John Lennon en diferents racons del territori i al plató de TV3 simultàniament. Les localitzacions externes al plató no són en directe, sinó que s’estan gravant al llarg d’aquestes darreres setmanes en espais emblemàtics de Sant Cugat, Figueres, Vilafranca del Penedès, Reus i –com ja us hem indicat– Cervera.

En el cas de la capital de la Segarra hi van participar una vuitantena de cantaires dels grups de Grans del Cor Verdaguer de Ponts, la Coral Mestre Güell de Tàrrega, la Coral Ginestell d'Alguaire, la Coral Shalom de Lleida i la Coral Infantil Nova Cervera. La direcció del conjunt coral anà a càrrec de Rosa Puig, directora del grup de Grans del cor cerverí.

La cançó s'emetrà la tarda del dia 16 de desembre al programa televisiu de La Marató.


Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.