Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Partit de bàsquet en cadira de rodes entre les seleccions de Catalunya i Euskadi

Partit de bàsquet en cadira de rodes entre les seleccions de Catalunya i Euskadi

Les federacions catalana i basca d’esports de persones amb discapacitat física han escollit la ciutat de Cervera com a seu per a la disputa del 1r Torneig Interautonòmic de bàsquet en cadira de rodes. El partit es disputarà el dissabte 27 de setembre, a les 12 hores, al pavelló poliesportiu.
Partit de bàsquet en cadira de rodes entre les seleccions de Catalunya i Euskadi

Cartell del partit.

L’organització d’aquest esdeveniment esportiu a la ciutat de Cervera era un dels objectius de l’Equip de Govern de la Paeria, que el va incloure al Pla de Govern 2014-2015. Després de mesos de treballar-hi, les federacions han pogut concretar una data per al partit i han escollit el pavelló poliesportiu de Cervera per disputar-lo.

Amb aquest esdeveniment, Cervera reforça la seva posició com a ciutat compromesa amb l’esport adaptat, especialment amb el bàsquet en cadira de rodes. Cal recordar que a la ciutat es disputa un prestigiós torneig de bàsquet en cadira de rodes que enguany ha arribat a la desena edició i que el passat mes de maig Cervera va ser la seu dels Jocs Catalans d’Esport Adaptat.

Amb l’organització d’aquest torneig, Cervera també referma el seu compromís amb les seleccions nacionals catalanes en el moment històric que està vivint el país.