Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Celebració del 3r Dia de la Comarca a Cervera

Celebració del 3r Dia de la Comarca a Cervera

La Paeria de Cervera i el Consell Comarcal de la Segarra organitzen el 3r Dia de la Comarca, un seguit d’activitats que tindran lloc dissabte 25 d’octubre a Cervera.
Celebració del 3r Dia de la Comarca a Cervera

Cartell del 3r Dia de la Comarca.

Els actes centrals seran la inauguració de l’Oficina Jove Comarcal, la plantada de l’arbre de la Segarra amb l’actuació de la Colla Sardanista de Cervera i un dinar popular amb motiu de l’acte de reconeixement a persones i entitats de la comarca. El dinar, al Paranimf de la Universitat, és obert a tothom. Val 15 euros i els tiquets es poden comprar a la Paeria i al Consell Comarcal.

A  més, es farà la xerrada “El camí del paladar”, a càrrec del reconegut xef Josep Lladonosa, que explicarà la tradició de l’alimentació catalana fins a la cuina de la Segarra. Aquest acte forma part de les Primeres Jornades Gastronòmiques de la Tupina, en què nou restaurants de la comarca promocionen el producte de la tupina i alhora fan difusió dels seus establiments. Tota la informació es pot trobar a la web del Consell Comarcal: http://www.ccsegarra.cat/baners/jornades-gastronomiques-a-la-segarra-1

Els actes del 3r Dia de la Comarca clouran amb el sorteig de dos menús tupina de cada restaurant participants a les jornades i amb l’actuació musical del Conservatori de Cervera al Paranimf de la Universitat.