Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Caramelles 2.0, participatives des de casa, a Cervera

Caramelles 2.0, participatives des de casa, a Cervera

Enguany, el Diumenge de Pasqua també hi haurà Caramelles a Cervera, com sempre obertes a tothom, però seran ben diferents: cadascú cantarà des de casa seva.

La Coral Infantil Nova Cervera sempre s'ha mantingut ben fidel a les tradicions, i sobretot a poder celebrar-les tot cantant!! I és clar, atansant-se la Pasqua, les directores i la junta de la Coral Infantil hem estat rumiant com fer possibles les Caramelles d'enguany, si resulta que estem confinades i confinats...

No es poden fer els assajos a la casa de l'Agrupació Coral, no es pot muntar la carreta ni preparar les guardioles ni les ballestes, no es poden inflar els globus ni repartir els números per als sorteig de les mones i de tots els regals... i mira que per aquest 2020 havíem preparat unes Caramelles ben especials, perquè estem celebrant els 50 anys de la nostra entitat...

Doncs bé, enguany també hi haurà Caramelles, com sempre obertes a tothom, però seran ben diferents: cadascú/na farà Caramelles des de casa seva..., i també ens ho passarem la mar de bé. I de tot plegat n'hem dit Caramelles 2.0

S’haurà de cantar, és clar. És la base de les Caramelles! Podeu triar la cançó que més us agradi, però per si no sabeu quina escollir, us proposem dues cançons tradicionals: una de més senzilla, pels cantaires més petits, "La masovera", i una altra amb una mica més de complexitat, que porta per títol "Caramelles".

Un cop triada la cançó, haureu de sortir al balcó, terrassa, pati o jardí de casa vostra a cantar-la al llarg del matí del diumenge de Pasqua, el dia 12 d'abril; això sí, si podeu, caldria que us vestíssiu de caramellaires o de forma especial per a l’ocasió...

De tot plegat, i per tal de tenir-ne constància i un record fantàstic per molts anys, necessitarem que ens envieu a la Coral Infantil, ja sigui per correu electrònic o per WhatsApp, una fotografia (els més vergonyosos/es) o un petit "vídeo informal", amb el mòbil (els més agosarats/des).

A la pàgina web i al blog de la Coral Infantil Nova Cervera trobareu actualitzada tota la informació que necessiteu per cantar amb nosaltres, així com la partitura de les dues cançons que us hem proposat.

Com que tenim moltes ganes de què participeu activament en les Caramelles 2.0, per engrescar-vos una mica més, tots i totes aquells que ens envieu els vostres vídeos o fotos, entrareu en el sorteig de un munt d'obsequis i regals, gentilesa d’una cinquantena de comerços de Cervera i la comarca, als que estem especialment agraïts, i que ens han deixat bocabadats.

Vinga, doncs! Animeu-vos! Comenceu a remenar armaris i a practicar les cançons!

Les Caramelles de Cervera 2020 engeguen motors, i us envien a tots i totes una abraçada i un petó.

Us demanem una participació massiva, enguany més que mai, per mantenir ben ferma i viva la flama de la tradició i el cant.

Visca les Caramelles de Cervera!
#CaramellesConfinades #CaramellesCervera2020 #Caramelles2puntZeroInformació i cartell aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.