Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cap de setmana emotiu i intens de la Coral infantil Nova Cervera

Cap de setmana emotiu i intens de la Coral infantil Nova Cervera

El darrer cap de setmana, del 10 al 12 d'abril, la Coral Infantil Nova Cervera ha dut a terme nombroses activitats de rellevància.
Cap de setmana emotiu i intens de la Coral infantil Nova Cervera

Foto de grup de les corals al pati de la Universitat.

Al llarg dels tres dies ha tingut lloc la primera part de l'intercanvi amb l'Escola Coral Vicente Gaos de València. Més d’una quarantena de cantaires valencians han estat acollits a les cases dels nois i noies que formen els grups de Mitjans i Grans de la nostra coral.

Durant el cap de setmana, els joves convidats han visitat els llocs més emblemàtics de la ciutat de Cervera, així com el castell de Florejacs, on han pogut gaudir dels magnífics paisatges que ens acompanyen durant tot l’any... Dissabte a la tarda, els cantaires cerverins es desplaçaven per unes hores a la ciutat de Lleida, on van participar en el concert commemoratiu del 20è aniversari de l'Auditori Enric Granados, juntament amb la Coral Ginesta de Cervera, el Cor de l'Auditori Enric Granados i l'Orquestra Julià Carbonell, amb la direcció de Xavier Puig, on van interpretar l'obra Mil·lenium, de Joan Albert Amargós.

L’intercanvi amb la coral valenciana finalitzava diumenge, amb un concert conjunt d'ambdues formacions corals al Paranimf de la Universitat –on va destacar l'elevada qualitat vocal dels dos cors infantils–, i al que va seguir un dinar de germanor, que culminava amb la rotllana de tots els participants als patis de l’edifici fent l'Hora dels Adéus...
Ha estat un cap de setmana intens i ben especial per als cantaires i les seves famílies.... i, sens dubte, una enriquidora experiència musical i personal per a tots plegats.

El curs que ve, més, segona part. Ens anem cap a València!

Informació i imatge aportat per la Coral Infantil Nova Cervera.