Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cap de setmana de trobades musicals del Conservatori

Cap de setmana de trobades musicals del Conservatori

Dissabte 6 d'abril va tenir lloc a Cervera la XV Trobada de guitarres, amb la participació d'alumnes de les escoles de música de Mollerussa, Bellpuig, Tàrrega, Ivars d’Urgell, Balaguer, Guissona i el Conservatori de Cervera.
Cap de setmana de trobades musicals del Conservatori

Trobada de guitarres al Paranimf de la Universitat.

Els joves músics van aplegar-se a Cervera per aprendre i gaudir de la música en la seva especialitat. Al matí van tenir temps per fer assajos parcials i un assaig general abans de dinar plegats. 
A les 18 hores, al Paranimf de la Universitat, va tenir lloc el concert de cloenda, on van tocar primer els diferents grups de guitarres que formen cada escola i van acabar conjuntament amb una obra de Haendel, a càrrec de l’orquestra de gairebé seixanta guitarres, dirigits pel professor de guitarra del Conservatori, Xavier Gómez.
El Paranimf de la Universitat s’omplí de públic per gaudir d’aquest concert.

Paral·lelament, el mateix dia però al Centre Cultural de Mollerussa, tingué lloc la XI Trobada de pianistes de les Terres de Ponent, que aplegà una seixantena d’alumnes de les escoles de Tàrrega, Balaguer, Mollerussa i els Conservatoris de Lleida i Cervera amb la temàtica comuna de “Música i Cinema”.

I per cloure el cap de setmana, el diumenge l’orquestra Britten del Conservatori de Cervera va participar a la XVI Mostra Vila de Ponts.