Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Cada dia ha de ser 8 de març!

Cada dia ha de ser 8 de març!

La Segarrenca va tornar a sortir al carrer per compartir la lluita en motiu del Dia Internacional de les Dones Treballadores. Els actes del 8 de març d’enguany van consistir en una intensa jornada, dissabte 7 de març, que començava al migdia amb la pintada d’un mural i finalitzava a les 19 hores després d’un cau obert per a infants i joves. D’aquesta manera, es realitzaven activitats per cobrir totes les franges d’edat, ja que la lluita per a la igualtat efectiva és prou rellevant per a tothom.
Cada dia ha de ser 8 de març!

Cau obert de l'AEG Coll de les Savines als patis de la Universitat.

A partir de les 13 h, i amb el ritme imprescindible de les Band Tokades, els Sound de Secà i els Bombollers, es va iniciar la pintada d’un mural que reclamava que la lluita per a la igualtat ha de ser diària. A continuació, una cinquantena de persones van quedar-se al dinar popular i a la posterior quina que es va realitzar també a la Universitat. Finalment, l’AEG Coll de les Savines va realitzar un cau obert on es treballava la perspectiva de gènere en les diferents franges d’edat.

Des de La Segarrenca es valoren molt positivament els actes que es van realitzar, ja que es considera vital portar la reivindicació al carrer per fer-ne partícip a tothom. Tot i així, la lluita ha de realitzar-se en el dia a dia del nostre entorn laboral, familiar, d’amistats, etc.

Cada dia ha de ser 8 de març!

Informació i imatge aportat per La Segarrenca - Associació per a la Igualtat.