Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Bon ritme d'inscripcions al Curs de Música de Cervera

Bon ritme d'inscripcions al Curs de Música de Cervera

El Curs Internacional de Música de Cervera ja compta, a hores d’ara, amb més de 100 alumnes inscrits, quan encara queda més d’un mes perquè finalitzi el període d’inscripció.
Bon ritme d'inscripcions al Curs de Música de Cervera

Imatge del Curs de música de l'estiu passat.

A aquest bon ritme en les inscripcions, que suposa superar el 50% de les places disponibles, s’hi suma l’interès per part dels alumnes estrangers, ja que han arribat inscripcions des d’Itàlia, Estats Units i Canadà.

Aquestes dades certifiquen de nou la bona salut d’aquest veterà curs, un dels més antics i prestigiosos de l’Estat espanyol, que enguany arriba a la seva 39a edició.

Aquells alumnes interessats en apuntar-se al curs encara poden tramitar les seves inscripcions a la web www.catedracervera.cat, fins el divendres, 19 de juliol. Hi ha diferents tipologies de cursos que inclouen el mestratge de tretze instruments (de corda, vent, guitarra o piano), música de cambra i orquestra simfònica.

Cal recordar que enguany el curs compta amb 31 professors d’alt nivell i també de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit.  Entre les novetats en el professorat, destaquen les incorporacions de Laura Pou, en les classes de flauta; Xavier Castillo, clarinet; Laia Magrí, fagot; Jordi Masip, trombó; o Mariona Mateu, de contrabaix; tots ells amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional internacional.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera - Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.


Informació aportada per la Càtedra Internacional de Música Emili Pujol de Cervera.