Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Boikot i The Pink Goats, caps de cartell de la Festa Major

Boikot i The Pink Goats, caps de cartell de la Festa Major

La Regidoria de Festes anuncia que els caps de cartell de la Festa Major de Cervera seran els madrilenys Boikot i els cerverins The Pink Goats, que aniran acompanyats pel jove deejay David Beatz. El concert tindrà lloc el dissabte de Festa Major, el dia 21 de setembre.
Boikot i The Pink Goats, caps de cartell de la Festa Major

Logos dels grups musicals.

La producció musical anirà a càrrec de l’empresa familiar cerverina OA2 Produccions, que disposa d’una llarga experiència en el sector i que ha treballat en les darreres edicions de l’Aquelarre de Cervera.

“Continuem apostant per unes festes carregades de talent que ofereixen diversos estils de música per a un públic variat, amb l’objectiu de construir una Festa Major on tothom tingui el seu espai. D’aquesta manera, el punk i l’ska de Boikot es combinaran amb les versions de The Pink Goats i la música electrònica del Dj David Beatz. També vull reivindicar la qualitat humana i els valors dels artistes contractats, ja que per nosaltres és important donar veu a aquells que tenen coses rellevants a dir, a aquells que ajuden a crear consciència i a millorar la nostra societat”, afirma el regidor de Festes, Marc Llorens.

Boikot és un grup madrileny amb un estil molt variat que va començar a tocar l’any 1987 en bars i tavernes. Amb els anys s’ha convertit en un grup de talla internacional que ha actuat per tot el món, com ara a Cuba, Mèxic i l’Argentina.

The Pink Goats és un grup de versions de rock, amb pinzellades d’ska, funk i punk, que neix l’any 2012 i que està format per quatre joves músics experimentats en l’àmbit musical i de l’espectacle.

El discjòquei David Beatz porta més de 8 anys dalt de l’escenari participant i guanyant diversos concursos de música electrònica i actuant a diverses discoteques del país.

OA2 Produccions és una empresa del sector de la producció artística amb 7 anys d’història, però provinent d’una tradició familiar que ha passat de pares a fills. Es defineixen com una empresa de serveis on treballen pares i fills i que tenen per objectiu garantir el bon funcionament de qualsevol producció amb la que treballin, independentment de la seva importància.