Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Bateria d’actuacions a la urbanització Ondara

Bateria d’actuacions a la urbanització Ondara

La Regidoria de Territori ha realitzat diverses actuacions a la urbanització Ondara amb l’objectiu d’incrementar la seguretat, recordar el seu caràcter de zona residencial i millorar l’espai del mirador i la seva neteja.

Es tracta d’una bateria d’accions que neixen a partir de la reunió que van tenir a finals de l’any 2018 les representants del barri amb el responsable de Territori, Marc Llorens, i que es van poder incloure al pressupost de la Paeria de l’any 2019.

Per una banda, s’han realitzat una sèrie de millores dirigides a protegir la urbanització i millorar la seva seguretat, com ara la col·locació d’una banda reductora de velocitat a l’avinguda Ondara, la pintura dels passos de vianants i altres senyals viàries horitzontals i la instal·lació de senyals d’Stop. En aquesta línia, s’han instal·lat senyals a les entrades del barri per recordar que es tracta d’una zona residencial en la qual els vianants tenen preferència i que, a més, els vehicles no poden circular a més de 20 km/h.

Per altra banda, s’ha actuat al mirador de la urbanització, tapant uns escocells que no s’utilitzaven, pintant la barana i la font, canviant les jardineres i col·locant més papereres.

Finalment, durant les pròximes setmanes es renovarà l’enllumenat públic, instal·lant lluminàries tipus LED que reduiran el consum i la contaminació lumínica, i milloraran la il·luminació dels carrers.