Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Balanç positiu del Recapte de Primavera a Cervera

Balanç positiu del Recapte de Primavera a Cervera

En el Recapte de Primavera, que va tenir lloc els dies 18 i 19 d’abril als supermercats de Cervera, es van recollir 3.100 kg. d’aliments, que permetran que famílies de la ciutat en situació de precarietat en puguin gaudir.
Balanç positiu del Recapte de Primavera a Cervera

Voluntariat del Gran Recapte en un supermercat.

Els aliments més recaptats han estat la llet, amb més de 1.000 litres, i els llegums, amb gairebé 800 unitats. Cal destacar l’augment en el volum d’alimentació infantil i de gel de bany.

La solidaritat de les persones que han col·laborat amb el Recapte de Primavera a Cervera ha estat la mateixa que l'any passat.

Des d'aquest espai, la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal i les entitats socials de la ciutat volem donar les gràcies a totes les persones que de manera desinteressada han volgut col·laborar amb el recapte. També un agraïment especial al voluntariat que ha estat als supermercats oferint informació als i les clientes, i al voluntariat que han estat al magatzem ordenant i classificant els productes per tal que dilluns es pogués continuar amb la dinàmica habitual de funcionament.