Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Asepeyo inaugura noves instal·lacions a Cervera

Asepeyo inaugura noves instal·lacions a Cervera

El paer en cap, Ramon Royes, i el director gerent de la Mútua, Vicente Aparicio, han inaugurat, dimecres 10 d’octubre, les noves instal·lacions d’Asepeyo a Cervera, ubicades al carrer Vidal de Montpalau, número 15.
Asepeyo inaugura noves instal·lacions a Cervera

Intervenció del paer en cap en l'acte inaugural.

Situat en una zona estratègica de la comarca i de fàcil accés, el centre assistencial està adaptat a pacients amb mobilitat reduïda i compta amb l’última tecnologia digital. Asepeyo ha invertit prop de 690.000 euros en el condicionament d’aquesta delegació de 400 m2, que disposa d’una xarxa wifi al servei dels usuaris i aposta per les energies renovables amb la instal·lació de plaques solars que redueixen el consum d’electricitat.

Tanmateix, cal destacar que el servei sanitari del centre de Cervera serà pioner en l’ús de la telemedicina i podrà fer interconsultes amb especialistes mèdics de referència, independentment del lloc on siguin. Per a això, el centre s’ha equipat amb la més moderna tecnologia i serà un dels 8 centres de Catalunya que operaran amb ella.

L’acte d’inauguració, al matí del dimecres 10 d’octubre, ha comptat amb l’assistència d’assessors laborals i representants d’empreses mutualistes de la zona. 
Durant els parlaments, Ramon Royes ha agraït a Asepeyo que “fa molts anys que forma part del paisatge de Cervera i col·labora amb el servei públic de salut de la comarca". Per la seva banda, Vicente Aparicio, director gerent de la Mútua, ha destacat que la nova instal·lació "demostra el compromís d’Asepeyo per tal d’oferir la màxima qualitat de servei als seus usuaris, sempre apostant per la millora contínua i l’excel·lència en el servei".

Asepeyo Cervera forma part activa del teixit empresarial de les comarques de la Segarra, l’Urgell i el Solsonès, i dona servei a un col·lectiu de 700 empreses i més de 5.000 treballadors.

A tot l’Estat, Asepeyo compta amb 2.220.887 treballadors protegits i 281.652 empreses mutualistes, i amb una xarxa assistencial formada per 178 delegacions pròpies i unes altres 190 que la Mútua posa a disposició dels seus treballadors protegits a través dels acords amb altres mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.


Informació aportada per Eva Cisneros (direcció de comunicació d'Asepeyo).