Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Alumnes i professors del Conservatori vibren amb Volodos

Alumnes i professors del Conservatori vibren amb Volodos

Un nodrit grup d'alumnes del Conservatori de música de Cervera, professors i acompanyants van assistir a l'actuació del pianista rus Arcadi Volodos a l'Auditori Enric Granados de Lleida.
Alumnes i professors del Conservatori vibren amb Volodos

Assistents al concert d'Arcadi Volodos a l'Auditori Lleida (foto Jordi Ros).

Aquest any es compleix el 75è aniversari de la mort de l’insigne pianista Ricard Viñes. El lleidatà va ser un exemple d’intèrpret compromès amb la música i els compositors del seu temps, especialment amb els autors amb qui va coincidir. És per això que la capital del Segrià enguany el vol homenatjar i ha preparat diverses activitats per fer-ho. La visita del pianista rus Arcadi Volodos el divendres 26 d'octubre -que actuava a l’Auditori Enric Granados per primer cop- s’entroncava dins d’aquesta línia.

En una sala simfònica amb una molt bona entrada i amb força joves pianistes, Volodos oferí una lliçó magistral, amb versions referencials de compositors com Schubert, Rakmàninoff i Scriabin.

Un nodrit grup d'alumnes del Conservatori de música de Cervera, professors i acompanyants vam assistir-hi i vam poder conèixer de prop un dels referents pianístics mundials. Sens dubte, una grata i vivencial experiència per a tots.


Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Cervera).