Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Alumnes del Conservatori de Cervera premiats al Palau de la Música

Alumnes del Conservatori de Cervera premiats al Palau de la Música

La presidenta de l’Associació Orfeó Català, Mariona Carulla, va lliurar els premis del Concurs de vídeos “Tu i toques?” als joves estudiants del Conservatori de Música de Cervera guanyadors, en un acte al Palau de la Música Catalana dilluns 8 de setembre.

El passat 30 de maig es dugué a terme a Cervera –dins les activitats programades per la Paeria de Cervera juntament amb el Conservatori de Música- el projecte “El Maria Canals porta cua a Cervera” amb un èxit notori d’assistència, activitats pedagògiques, concerts, audicions…

Entre les activitats que envoltaven l’acte es convidaven a tots els estudiants i pianistes amateurs de Cervera a participar en el concurs de vídeos “Tu hi toques?”. Per fer-ho només havien de penjar un vídeo tocant el piano en acústic al Facebook del Concurs Maria Canals acompanyat d’un comentari explicant perquè els agrada tocar el piano. Després d’un temps de deliberació –entre els nombrosos vídeos penjats- i també de les eleccions que hi havia al Palau de la Música, el dilluns 8 de setembre el gerent del Concurs Maria Canals i la presidenta de l'Associació Orfeó Català, Mariona Carulla, han donat els diplomes als premiats.

Els guanyadors han estat:

Categoria 8-10 anys: Anna Evans i Berta Baltral

Categoria 10-12 anys: Lautaro Montt

Categoria 12-15 anys: Gal·la Sisquella

Categoria 15-18 anys: Anton Ramon Villalonga

Categoria majors de 18 anys: Amàlia Calderón i Jordi Cardona exaequo.

Els guanyadors, acompanyats dels seus familiars i el paer en cap de Cervera, Ramon Royes, han rebut el diploma acreditatiu, juntament amb altres obsequis i han tingut una visita guiada personalitzada per tot el Palau –feta pel mateix gerent. A més, han estat convidats a tocar en un concert que es durà a terme a finals de novembre i a assistir com a públic a la final del Concurs Internacional Maria Canals que es durà a terme al Palau de la Música de Barcelona.

Els joves i els seus acompanyants han tingut un matí diferent i entretingut que esperem que els serveixi també com a incentiu amb els seus estudis de piano.

A tots ells felicitats!

 

Informació i imatge aportat per Santi Riu
Conservatori de Música de Cervera