Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Àlex Márquez es pot proclamar campió del món

Àlex Márquez es pot proclamar campió del món

Diumenge 26 d'octubre el pilot cerverí Àlex Márquez té la primera oportunitat de guanyar el Campionat del Món de Moto3. Ho aconseguirà si suma 6 punts més que el segon classificat, Jack Miller. La cursa, el Gran Premi de Malaisia, és a les 6 hores.
Àlex Márquez es pot proclamar campió del món

Àlex Márquez a Malaisia.

El Gran Premi de Malaisia és la penúltima cita del Mundial de motociclisme. Àlex Márquez arriba a Sepang amb la primera possibilitat matemàtica de proclamar-se campió del món de Moto3.
Disposa de 20 punts d'avantatge sobre el segon classificat, Jack Miller, i necessita 6 punts més que l'australià
per adjudicar-se el títol. A 41 punts de Márquez es troba a el seu company Àlex Rins, que es manté en la lluita pel títol.

Àlex Márquez:
"Crec que el circuit de Sepang ens és molt favorable; l'any passat vam veure que l'Honda FTR anava molt bé gràcies al seu xassís. Tot l'equip intentarem treballar com venim fent aquesta temporada: donant-ho tot des del primer dia, estant molt concentrats i intentant fer-ho el millor possible en cada entrenament. En aquesta propera cita tenim la nostra primera pilota de partit, però vull pensar en la cursa més que en el campionat. Sabem que diumenge tenim la possibilitat de ser campions, però no em vull obsessionar amb això. Només vull treballar igual que vinc fent en les últimes carreres i intentar quedar per davant de Jack Miller i Àlex Rins ". 


Per la seva part, Marc Márquez pot igualar el rècord de Mick Doohan de 12 victòries en una temporada. La cursa, el GP de Malaisia, és a les 9 hores.

Marc Márquez:
"Va ser una llàstima el que va passar a Austràlia, però de totes maneres estava provant una tàctica diferent i tinc la sort de fer-ho amb el campionat ja guanyat. Camí a Malàisia hem estat a Jakarta per a un esdeveniment d'Honda, i pilotar allà la MotoGP per primera vegada ha estat una bonica experiència. El circuit de Sepang m'agrada i l'Honda va funcionar bé allà l'any passat; Dani [Pedrosa] va fer primer i jo segon. Trobar la millor posada a punt serà molt important, especialment en les frenades, així que haurem de treballar dur dissabte i diumenge per preparar la cursa ".


Informació i imatge extret de RepsolMedia.