Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Àlex Márquez assoleix el liderat de Moto3

Àlex Márquez assoleix el liderat de Moto3

El pilot cerverí Àlex Márquez va quedar segon al Gran Premi d'Aragó, en una cursa marcada per la pluja, i s'ha situat al capdavant del Mundial al superar Jack Miller, que va caure en les primeres voltes.
Àlex Márquez assoleix el liderat de Moto3

Àlex Márquez al podi.

Crònica de la cursa

El sol i les bones temperatures dels tres últims dies han donat pas avui a la pluja i temperatures més baixes. La cursa de Moto3 s'ha convertit en una loteria, amb una pista assecant-se progressivament. Els dos pilots de Repsol de Moto3 han sabut nedar i salvar la roba en aquestes condicions tan difícils. Àlex Márquez ha buscat la victòria fins a l'últim revolt, entrant finalment segon a 57 mil·lèsimes de Romano Fenati. El seu company, Àlex Rins, ha acabat quart després de salvar un parell de situacions molt complicades.
La propera cita serà, d'aquí a dues setmanes, a Motegi, amb motiu del Gran Premi del Japó.

Àlex Márquez
"La carrera d'avui ha estat complicada. Al principi anàvem una mica espantats perquè era molt fàcil anar-te'n a terra en les parts del circuit que estaven més humides. He intentat mantenir la concentració en tot moment però he comès alguns errors a l'anar-me'n una mica llarg en alguns revolts. L'última corba Fenati l'ha fet molt ràpid, jo he perdut una mica d'adherència en la roda de darrere i finalment no l'he pogut passar. Crec que els vint punts aconseguits avui són molt importants. Respecte al que ha passat amb Miller, jo l'he avançat per dins, fent la meva traçada per la part seca i a meitat de la corba he notat el contacte, però no sabia què havia passat perquè estava concentrat a seguir la meva línia".

 

Informació i imatge extret de RepsolMedia.