Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Alea Teatre torna a la direcció artística de l'Aquelarre

Alea Teatre torna a la direcció artística de l'Aquelarre

Albert Parra, director de la companyia cerverina Alea Teatre, tornarà a assumir de nou la direcció artística de l’espectacle de l’Aquelarre. Aquesta edició la plateja també com un canvi, i és que la nova plaça de la Universitat assegurarà una espectacle basat amb els elements visuals, la música i el foc, i on milers d’espectadors el podran contemplar sense interferències visuals.
Alea Teatre torna a la direcció artística de l'Aquelarre

Espectacle Aquelarre 2013 (foto Jordi Prat)

L’estil que es veurà a la sortida de la Universitat continuarà durant els tres actes a Cal Racó, on s’espera de nou la sortida del Mascle Cabró; aquest any sota la temàtica de la creació dels astres i constel·lacions, i de com aquestes actuen en els símbols del zodíac i en les seves diferents ascendències entorn els quatre elements del planeta (aire, aigua, terra i foc ).

La mà dreta d’Albert Parra serà Alba Cuñé, encarregada de dissenyar i coordinar la construcció de l’escenografia i el vestuari. Alba Cuñé fa sis anys consecutius que està al capdavant del disseny artístic dels espectacles de l’Aquelarre i ha participat en una desena d’edicions.

També torna a l’Aquelarre, després d’un parell d’anys d’absència, l’espai rock del Portalet. Amb aquest seran sis els espais que acolliran concerts i música en directe la nit del 30 d’agost. El cap de cartell d'aquest espai serà Els Senyors de les Pedres, tribut al grup català Sangtraït.