Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies El pianista Albert Guinovart i la Coral Ginesta es troben a Cervera per assajar el X Concert sota l’autovia

El pianista Albert Guinovart i la Coral Ginesta es troben a Cervera per assajar el X Concert sota l’autovia

El reconegut i prestigiós pianista Albert Guinovart va venir a Cervera, divendres 8 de juny, per assajar amb la Coral Ginesta, dirigida per Xavier Puig, el proper Concert sota l’autovia, que es farà dissabte 30 de juny.
El pianista Albert Guinovart i la Coral Ginesta es troben a Cervera per assajar el X Concert sota l’autovia

Imatge de grup després de l'assaig (foto Marc Castellà).

Enguany, el Concert sota el túnel presenta un repartiment de luxe, ja que es podran escoltar diverses obres del mateix Guinovart, amb la seva presència al piano, entre les quals destaquen el Te Deum i els Musicals.
Compartirà escenari amb la Coral Ginesta de Cervera, el Cor Pax de Sabadell, la soprano Marta Matheu, el tenor Toni Viñals, Marc Castellà a l'orgue, i Ramon Torramilans a la percussió.

Com a novetat, també cal destacar que el túnel sota l'autovia es convertirà en un indret per poder-hi dur a terme un sopar degustació enmig de la natura i al cor de la Segarra.
A les 20 hores s'obriran les portes del túnel per tal que tots aquells que ho desitgin ja puguin gaudir d'aquesta experiència gastronòmica i musical.


Les entrades anticipades ja estan a la venda a la botiga Sol Major (a la plaça Major de Cervera) i en aquesta web.

 

Informació i imatge aportat per la Coral Ginesta de Cervera.