Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Dia Mundial de l’Activitat Física a Cervera

Dia Mundial de l’Activitat Física a Cervera

Cervera se suma enguany a la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), dissabte 6 d’abril, amb l’organització d’activitats esportives amb la finalitat de promoure una vida activa i saludable.
Dia Mundial de l’Activitat Física a Cervera

Programa d'actes a Cervera.

Les activitats comencen a les 17.30 hores i el punt de trobada és el Centre esportiu CEM Cervera (piscina coberta), des d’on sortirà una caminada i una pedalada i es farà natació, mentre que a les 19.15 hores està prevista una master class de zumba.

La iniciativa està organitzada per la Paeria i el CEM Cervera, amb la col·laboració del CAP, el Club Natació, la Penya Ciclista i el Centre Excursionista. Les activitats són gratuïtes i obertes a tothom, i es col·labora aportant aliments per al Rebost Solidari.

Dia Mundial de l’Activitat Física
Se celebra des del 2002 a tot el món i Catalunya hi participa per 10è any consecutiu amb diverses iniciatives de promoció arreu del territori entre l’1 i el 30 d’abril.  El Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) va ser creat l’any 2002 per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i les organitzacions brasileres Agita Sao Paulo i AgitaMundo per promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar i lluitar conta el sedentarisme. Des de l’any 2002, el DMAF s’emmarca dins del Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES), que forma part del Pla interdepartamental de salut pública (PINSAP) i del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física de la Secretaria General de l’Esport.