Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies Activitats del Consell Esportiu de la Segarra a Cervera

Activitats del Consell Esportiu de la Segarra a Cervera

Diumenge 11 de febrer el Consell Esportiu de la Segarra va organitzar una jornada de dansa escolar al pavelló polivalent de Cervera, amb la participació de fins a 20 grups de dansa de diferents entitats esportives i centres educatius de la comarca.
Activitats del Consell Esportiu de la Segarra a Cervera

Trobada de dansa al pavelló polivalent de Cervera.

Hi van participar grups del Centre Esportiu Kodokan de Cervera, grups de dansa de Guissona i de les escoles les Savines i Mn. Josep Arques de Cervera.
La jornada va ser tot un èxit amb unes 110 ballarines i ballarins que van fer aplaudir de valent a la gran afluència d’espectadors que va haver-hi.
El Consell Esportiu agraeix la participació de tots els grups i la feina de tots els tècnics, monitors i entitats que van fer possible la trobada.

El cap de setmana anterior, el dissabte 3 de febrer, el Consell Esportiu de la Segarra va organitzar la trobada Comarcal dels JJEE d’escacs al Paranimf de la Universitat de Cervera.
En la jornada van participar-hi uns 35 alumnes dels diferents centres educatius de la comarca. El format de la competició va ser de 6 rondes (partides) amb 10 min per jugador, on els jugadors s’emparellaven en funció dels resultat i per tant del seu nivell de joc.

Els guanyadors per categories van ser:
-Prebenjamí: Ramon Coromina
-Benjamí: Ton Pollina
- Aleví: Nil Solé
- Infantil: Lluís Vila
- Cadet: Arnau Domènech
- 1a Femenina: Cecilia Coromina
- 2a Femenina: Ares Piqué
- 1a Escola: Savines
- 2a Escola: Mn. Josep Arques
- 3a Escola: Jaume Balmes

Agraïments als arbitres federats que van portar la trobada, Joan Mora, Ramon Verdés i a la Paeria de Cervera.
Foto de la trobada.

Informació i imatges aportat pel Consell Esportiu de la Segarra.