Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies A la venda les entrades de La Passió Medieval

A la venda les entrades de La Passió Medieval

Divendres 1 de febrer comença la venda d'entrades per assistir a la Passió Medieval de Cervera, que es representarà el dissabte 6 d'abril, a les 19 hores, a l'església de Santa Maria.
A la venda les entrades de La Passió Medieval

Representació de Passió Medieval 2018.

Les entrades es poden adquirir a través del web de la Passió: www.passiomedievalcervera.com
També es poden aconseguir de forma presencial a les taquilles del Gran Teatre de la Passió de Cervera o directament el mateix dia de la funció.

La representació tindrà lloc dissabte 6 d’abril de 2019, a la parròquia de Santa Maria. L’aforament és limitat i l’organització recomana fer la compra abans que s’exhaureixin les entrades. Enguany també hi haurà descomptes per a grups, en aquest cas cal posar-se en contacte amb l’organització.

La Passió Medieval és una iniciativa d’un gran valor artístic i històric ja que és l’única funció que es té constància a Europa on es representa aquest passatge de la Bíblia de forma totalment fidel a com es feia al segle XVI.

Una Passió Medieval immersiva i fidel a l’original del segle XVI
La reconstrucció dramàtica de la Passió Medieval, de poc més de dues hores de durada, és tan fidel que transporta a l’espectador directament a l’època medieval. La funció es realitza en el mateix espai on es feia: la Parròquia de Santa Maria de Cervera. La il·luminació també és totalment natural, procedint dels vitralls de l’Església durant la tarda i d’espelmes de cera verge. El text també està recitat en català antic procedent de la versió original de 1534 i recuperat al segle XX per Agustí Duran i Sanpere i la seva filla Eulàlia Duran i Grau. Un text que ha estat revisat i adaptat per Pep Oriol i Montserrat Pont. Alhora, el vestuari i l’escenografia també reprodueix fidelment el de l’època després d’un exhaustiu treball de recerca de la mà d’Alba Cuñé. Fins i tot, hi ha hagut un intens treball per portar a la Parròquia música medieval en directe i el musicòleg medievalista Daniel Vilarrúbias, a partir de les acotacions del manuscrit, va analitzar quines parts del drama eren musicades.
D’aquesta manera, l’espectador es trasllada directament a l’ambient medieval en una experiència única i totalment immersiva per viure un dels passatges més importants i coneguts de la història.


Informació i imatge aportat per La Passió Medieval de Cervera.