Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies “Matraco” Margall va oferir un clínic de bàsquet

“Matraco” Margall va oferir un clínic de bàsquet

El pavelló polivalent de Cervera va acollir, diumenge 26 d’octubre, un clínic específic de tir exterior a càrrec de l’exjugador del Joventut de Badalona Josep Maria Margall “Matraco”.
“Matraco” Margall va oferir un clínic de bàsquet

Participants al clínic amb Margall i Buscató.

La sessió, adreçada a jugadors i jugadores de categoria cadet i júnior, va reunir més de 60 persones al pavelló polivalent, entre els alumnes del Club Bàsquet Cervera que hi van participar i els aficionats que van presenciar la sessió.

Josep M. Margall va fer una llarga explicació del moviment de tir i la coordinació, a més d’efectuar i ensenyar exercicis de caire pràctic per  a la millora de la mecànica de tir.

El clínic va tenir molt bona acceptació per part dels jugadors del Club Bàsquet Cervera i també es va comptar amb l’assistència de Francesc “Nino” Buscató, exjugador del FC Barcelona i el Joventut de Badalona entre els anys 1957-1974.

Cal recordar que Josep Maria Margall “Matraco” (1,98 metres) jugava en la posició d’aler i destacava pel seu excel·lent tir exterior. Va desenvolupar gairebé tota la seva carrera al Club Joventut de Badalona, equip en què va jugar un total de 18 temporades i va ser capità. Va debutar a primera divisió la temporada 1972-1973 i es va retirar el 1993, després de jugar 20 temporades en la màxima categoria del bàsquet espanyol.