Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies “La Vie est Belle”, nou mural al carrer Domènec Puigredon

“La Vie est Belle”, nou mural al carrer Domènec Puigredon

Cervera s'omple de colors gràcies a la col·laboració entre la Comunitat de Veïns de l'avinguda Francesc Macià 46A i la Paeria de Cervera, que s'ha materialitzat amb l'aparició d'un nou mural que ha pintat l'artista Neus Escarp (@neusescarp) en el qual es llegeix la frase “La vida és bella” en francès.
“La Vie est Belle”, nou mural al carrer Domènec Puigredon

Mural pintat al carrer Domènec Puigredon.

La iniciativa va ser dels veïns de l’edifici, que volien millorar la imatge d’una façana on estaven pintades diverses frases despectives, i es van posar en contacte amb la Regidoria de Territori, demanant col·laboració.
Finalment, es va arribar a l’acord que la Paeria assumia el cost de la pintura i dels materials, i els veïns contractaven l’artista que realitzaria els treballs.

“Estem molt contents que els veïns s’animin a millorar les seves cases i edificis amb propostes creatives i innovadores que, per extensió, tenen una repercussió positiva en la imatge de la ciutat, fent-la més bonica, amable i divertida. Llancem un missatge a la resta de ciutadans interessats a realitzar accions similars perquè es posin en contacte amb la Paeria. Intentarem ajudar-los i els orientarem perquè sempre respectin les normatives municipals”, afirma el regidor de Territori, Marc Llorens.