Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies “Ganes de dijous?", gastronomia i copes per sortir a Cervera amb preus populars

“Ganes de dijous?", gastronomia i copes per sortir a Cervera amb preus populars

Es tracta de la primera campanya de la nova iniciativa Cervera és Més, en què els hostalers cerverins mostren la seva millor oferta. Fins el 25 de setembre, tots els dijous es podrà gaudir d’uns tastos en format torrada, tapa, pintxo, entrepà, per només 4€ i pizzes per 8€, tots amb beguda inclosa (aigua, refresc, copa de vi o canya de cervesa).
“Ganes de dijous?", gastronomia i copes per sortir a Cervera amb preus populars

Cartell de la iniciativa.

Fins el 25 de setembre, tots els dijous es podrà gaudir d’uns tastos en format torrada, tapa, pintxo, entrepà, per només 4€ i pizzes per 8€, tots amb beguda inclosa (aigua, refresc, copa de vi o canya de cervesa).

Seran tretze dijous que es convertiran en el dia perfecte per sortir a fer un tast i també a prendre una copa per Cervera ja que s’uneixen els bars de copes que ofereixen còctels sens alcohol a 5€ i combinats a 3€.

GANES DE DIJOUS? aplega de moment 12 establiments i en els propers dies se n'aniran afegint més. Els primers són: L'Estudiantil, Pub Manhattan, El Port de Cervera, Tastalletres, Bar Moe, El Batibull, Pizzeria El Jardí, el bar de la piscina municipal, L' Antic Forn i El Txacolí. Un ventall de possibilitats que permetrà conèixer els millors bars i restaurants de Cervera a través del seu bon fer i personals creacions culinàries. A més, copes, còctels, bona música i millor ambient per assaborir plenament els dijous d’estiu.

www.cerveraesmes.com es troba tota la informació en detall. GANES DE DIJOUS? així com la resta de campanyes estaran publicades i actualitzades a www.cerveraesmes.com. Articles explicatius de cada campanya, així com informació detallada dels establiments participants amb preus, oferta, horaris i la seva ubicació. A més, a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram on també es duran a terme accions dinamitzadores per convidar a la participació i a la interacció.

GANES DE DIJOUS? és la primera campanya de CERVERA ÉS MÉS, la nova marca gastronòmica festiva de la Paeria de Cervera.
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha engegat, assessorats per la Federació d'Hostaleria de Lleida, amb l’objectiu de treballar conjuntament amb els hostalers locals i mostrar la seva millor oferta de manera continuada, tant als cerverins com als visitants i turistes, perquè tothom pugui gaudir de la seva bona i variada gastronomia a preus accessibles. Atesa la importància de Cervera com a ciutat de festes i tradicions, les campanyes de CERVERA ÉS MÉS seran un boníssim complement amb la complicitat dels seus hostalers.