Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies “Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja”

“Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja”

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra inicia una acció a les xarxes socials per promocionar la comarca posant l’accent en l’àmplia oferta d’allotjaments, restauració i productes de proximitat: el vídeo “Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja” .

Tal com explica la consellera comarcal de Turisme, Montserrat Farrera, "la Segarra és una destinació privilegiada que compleix amb tot el que qualsevol turista de proximitat desitja per a les seves vacances. Ara és el moment de mostrar-ho públicament per tal que el nostre territori sigui una opció per fer-hi unes vacances".

El vídeo, que ha estat una col·laboració de les àrees de Comunicació i de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra, ha estat filmat en diferents indrets de la comarca, procurant que hi hagi una mostra de la diversitat de l’oferta turística i del territori.
Amb el lema “Apassiona't per la Segarra, aquest estiu segarreja”, el vídeo ajudarà a reforçar la promoció dels diferents tipus d’allotjaments de la comarca: cases de turisme rural, hotels, apartaments, cases de colònies, albergs... , l’oferta gastronòmica i els productes de proximitat.
La promoció de l’espot es farà a través de les xarxes socials del Consell Comarcal de la Segarra.

Podeu veure el vídeo al següent enllaç: https://youtu.be/XZkJ4uaAPtY


Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.