Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies La jornada “Aixequem persianes” va mostrar dotze locals comercials buits del carrer Major

La jornada “Aixequem persianes” va mostrar dotze locals comercials buits del carrer Major

La Paeria de Cervera i l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic van tornar a organitzar la iniciativa ’“Aixequem persianes al carrer Major”, dissabte 17 de novembre, coincidint amb la Festa de la tardor al nucli antic.
La jornada “Aixequem persianes” va mostrar dotze locals comercials buits del carrer Major

Taller de joieria al nou establiment del carrer Major.

Durant la jornada es van organitzar visites guiades als locals comercials buits del carrer Major, amb la finalitat de posar en contacte persones emprenedores que volen iniciar un negoci amb els propietaris dels locals.
Es van mostrar dotze locals comercials i la regidora de Promoció Econòmica, Ainhoa Barrionuevo, va informar de les subvencions i avantatges que ofereix la Paeria de Cervera per fomentar la instal·lació de negocis al carrer Major.

Els comerços del carrer Major es van afegir a la jornada amb l’organització de la Festa de la tardor, amb activitats diverses com una visita guiada gratuïta a la Casa Duran i Sanpere, portes obertes a les exposicions del Museu, tallers, intercanvis de llibres, portes obertes a la seu de la Colla de Diables Carranquers, percussió amb les Band Tokades, una xerrada presentació de varietats de pa ecològic de La Garbiana a la botiga La Canaleta...
Una altra novetat fou l’activitat “Buida golfes”, coordinada per la botiga d’antiguitats Remaser del carrer Major, on tothom podia vendre material sobrer de les golfes de casa.

Enllaç a la notícia a La Segarra TV.