Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies “Aixequem persianes al carrer Major”

“Aixequem persianes al carrer Major”

La Paeria de Cervera i l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic organitzen una nova edició de la iniciativa ’“Aixequem persianes al carrer Major”, dissabte 17 de novembre, coincidint amb la Festa de la tardor al nucli antic.
“Aixequem persianes al carrer Major”

Cartell de la festa.

“Aixequem persianes” mostra els locals comercials buits del carrer Major, amb la finalitat de posar facilitats a les persones emprenedores que vulguin establir el seu negoci al nucli antic. La jornada posa en contacte les persones emprenedores amb els propietaris dels locals buits. Les visites guiades als locals es faran a les 12.30 i a les 17.30 hores. La Paeria de Cervera informarà de les subvencions i dels avantatges previstos per fomentar la instal·lació de negocis al carrer Major.

La Festa de la tardor preveu activitats diverses en espais del carrer Major: una visita guiada gratuïta a la Casa Duran i Sanpere, portes obertes a les exposicions del Museu, tallers, intercanvis de llibres, portes obertes a les seus dels Geganters i de la Colla de Diables Carranquers, percussió amb les Band Tokades... Una altra de les novetats és l’activitat “Buida golfes”, en què podreu vendre tot allò que us sobri a casa.