Notícies

Esteu aquí: Inici Notícies 1a Jornada d’Orientació a la Formació Professional

1a Jornada d’Orientació a la Formació Professional

Per potenciar les competències professionals als cicles formatius, la Paeria de Cervera, mitjançant els serveis que ofereix el Centre d’Empreses Innovadores (CEI), i l’Institut La Segarra organitzen la 1a Jornada d’Orientació a l’FP a l’INS La Segarra, els dies 14 i 15 de febrer.
1a Jornada d’Orientació a la Formació Professional

Institut La Segarra.

Les jornades pretenen ser un punt de trobada entre l’alumnat dels diferents cicles formatius de l’Institut la Segarra i permetre’ls interactuar en activitats professionals i,  a la vegada, una oportunitat per reforçar les seves competències.

La trobada donarà l’oportunitat a l’alumnat de participar en tallers pràctics a càrrec de professionals de prestigi en el món de l’orientació com David Jorba (Tècniques comunicatives: com parlar en públic), Anna Campos Tàs (Connecta amb la teva passió i converteix-la en professió), Àngels Revenga Mur (Gestió emocional: clau de l’èxit personal i  professional) i Rubén Rossell (Treball en equip).

Clourà les jornades el paer en cap de Cervera, Ramon Royes, que lliurarà a l’alumnat assistent un certificat de participació.


L’entorn de canvi en què estem immersos porta que tant els treballadors com els futurs professionals hagin de desenvolupar un seguit de competències per reeixir laboralment.
L’empresa demana cada vegada més professionals resolutius que tinguin habilitats transversals com: capacitat de comunicació, iniciativa i presa de decisions, capacitat de treballar en equip, disponibilitat d’aprenentatge, responsabilitat, resolució de problemes i creativitat, adaptació, lideratge i saber treballar amb pressió. Totes aquestes competències s’han de saber desenvolupar en tots els entorns de treball i en la Formació Professional es treballa tant en les pràctiques laborals com en els diferents mòduls professionals.


Informació i imatge aportat per
Miracle Farreny, professora de FOL a l'INS La Segarra.