Viure a Cervera

Esteu aquí: Inici Viure a Cervera Substitució de les lluminàries de l'enllumenat exterior

Substitució de les lluminàries de l'enllumenat exterior

En el marc del Programa d’ajudes per a la renovació de les instal·lacions d’enllumenat exterior municipal, publicada mitjançant Resolució de la Secretaria d’Estat d’Energia de 05 d’abril de 2017 (BOE núm. 84 de 8 d’abril i BOE núm. 98 de 25 abril de 2017), s’ha concedit a l’Ajuntament de Cervera un préstec reemborsable per import de 507.914 €.

Les actuacions van destinades a la millora de les instal·lacions de l'enllumenat públic, principalment pel que fa a l'eficiència energètica i a la millora de les condicions de compliment normatiu. En concret, entre les mesures que s’executaran, destaca la substitució de les 889 lluminàries calculant, després de realitzar un estudi exhaustiu de les lluminàries del municipi, que l'estalvi per l'aplicació d'aquestes mesures serà del 91% respecte l'actual.

El pressupost d'aquest programa prové del Fons Nacional d'Eficiència Energètica, i pot ser cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020.

nacional

europea