Viure a Cervera

Esteu aquí: Inici Viure a Cervera Oferta d'activitats telemàtiques

Oferta d'activitats telemàtiques


Activitats educatives

La Regidoria d'Educació ha creat un canal de Telegram amb el nom Desconfinem l'educació a Cervera, https://t.me/educaciocervera, on informa de l'activitat educativa al municipi.


Activitats esportives


El CEM Cervera organitza sessions esportives diàries a Instagram Live gratuïtes i obertes a tothom. Heu de seguir @cemcervera i connectar-vos quan facin les sessions. Enllaç al calendari setmanal d'activitats

Programa d'activitat física "Ens movem".
La Paeria de Cervera ens hem adherit a "Ens movem", una iniciativa per fer possible que totes les persones confinades a casa puguin fer activitat física de qualitat, de forma fiable i professional. 
Enllaç al canal de Youtube amb les sessions en línia.
L'activitat física és el millor aliat per ajudar a passar el confinament des del punt de vista
físic, psicològic i relacional. Guia de recomanacions "Ens movem des de casa".

Programa d'activitat física Nereu
Nereu és un programa d'exercici físic i alimentació saludable per a escolars de Cervera i les seves famílies. Han creat una graella d'activitats obertes a tothom fins al 14 de maig que emeten pel seu canal de Youtube
Arxiu Comarcal de la Segarra

Al perfil de Twitter @acsegarra1 comparteix documentació històrica. Es pot accedir al fons en línia de l'Arxiu: https://bit.ly/2WQmjx9


Conservatori de Cervera
Ha creat una aula d'audicions virtuals, que emet durant aquestes setmanes a mesura que els alumnes s'enregistren des de casa seva.
Es poden escoltar al canal de Youtube del Conservatori.


Formació per a empreses

Globalleida ofereix sessions de formació en línia gratuïtes per a persones emprenedores i empreses. Enllaç al canal de Youtube de formació de Globalleida.


Museu de Cervera
Podeu trobar la informació a la web del Museu www.museudecervera.cat i seguint @museucervera a Facebook, Twitter i Instagram.