Informació útil

Esteu aquí: Inici Informació útil Necrològiques

Necrològiques

INÉS PUIG ALÓS

INÉS PUIG ALÓS

Ha mort el dia 6 d'agost a l'edat de 89 anys. El funeral tindrà lloc dimecres dia 8, a les 11 del matí, a l'església de Sant Antoni. D.M.: VETLLATORI EL CARME, C/ Major, 116 - Cervera.

Llegir Més

JOSEP CAMPS COS

JOSEP CAMPS COS

Casat amb Francisca Farran Toldrá. Ha mort el 7 d'agost a l'edat de 86 anys. El Funeral tindrà lloc el dijous dia 9 a les 11 del matí a l'Església de Santa Maria. D.M. Residencia Mare Janer, Carrer Major 64. Funeraria J. TORNE, CERVERA.

Llegir Més

JOSEFA GÓMEZ RUIZ

JOSEFA GÓMEZ RUIZ

Casada amb Agustín Sánchez Granado . Ha mort el 9 d'agost a l'edat de 89 anys. El Funeral tindra lloc el dijous dia 9 a les 6 de la tarda a l'Esglesia de SANT ANTONI . D.M. Tanatori J.TORNE Avd. del Poligon, 18 CERVERA.

Llegir Més

PABLO PARRA PÉREZ

PABLO PARRA PÉREZ

Vidu de Josefa Pizarro Gómez. Ha mort el 12 d'agost a l'edat de 81 anys. El Funeral tindrà lloc el dilluns dia 13 a les 4 de la tarda a l'Església de Sant Antoni. D.M. Tanatori J. TORNE, Avd. del Polígon, 18. CERVERA

Llegir Més

FRANCISCO ESQUETA MOLINA

FRANCISCO ESQUETA MOLINA

Casat amb Carmen López López . Ha mort el 13 d'agost a l'edat de 65 anys. El Funeral tindra lloc el dijous dia 16 a les 11 del mati a l'Esglesia de SANT ANTONI. D.M. Tanatori J.TORNE Avd. del Poligon, 18 CERVERA.

Llegir Més