Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Notícies breus

Tallers de suport i reforç educatiu, Setmana cultural de Sant Jordi i Comunicat sobre la implantació d'energies renovables.

DIMARTS 11 MAIG 2021


Tallers de suport i reforç educatiu

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de Cervera ha entrat a formar part dels Plans de Millora de Necessitats educatives del Departament d'Educació aquest curs 2020-21.

Entre les mesures que el PEE ha impulsat gràcies al finançament de la Generalitat hi ha els tallers d'estudi assistit i suport escolar diversificat, una acció orientada a acompanyar infants i joves en l'adquisició de capacitats i competències, per generar condicions d'igualtat d'oportunitats en el procés escolar i els resultats acadèmics.

El programa, que es va iniciar al gener, s'allargarà fins a finals de curs i es realitzaran 19 tallers. Hi participen les escoles Jaume Balmes, Josep Arques i Les Savines, i els instituts Antoni Torroja i La Segarra.


Setmana cultural de Sant Jordi

La festa de Sant Jordi va tornar amb èxit a Cervera. El carrer Guinedilda fou el centre neuràlgic de la diada, amb les parades de llibres i flors, i una presència constant de gent, respectant les mesures sanitàries.

La Regidoria de Cultura va organitzar una setmana d’activitats, del 17 al 25 d’abril, que va incloure presentacions de llibres, representacions teatrals, iniciatives per fomentar la lectura, audicions musicals, una visita teatralitzada, la Revetlla de la biblioteca...

Comunicat sobre la implantació d’energies renovables

“El Govern de la Paeria de Cervera manifestem que volem una implantació harmònica i amb distribució equitativa en el territori de les energies renovables.

No volem concentracions especulatives en comarques rurals. Els molins i les plaques han de ser, en tot cas, respectuoses amb el medi ambient i el paisatge, i tenir en compte la voluntat de la població i de les seves entitats locals. Sense consens no hi ha lloc a interessos econòmics dels oligopolis energètics.

Exigim una moratòria de la normativa actual i la paralització de projectes faraònics com els que s'estan projectant als municipis de la Segarra.

Renovables sí, sens dubte, però negoci en contra del territori, mai.”

Cervera, 15 de març de 2021.

Document Actions