Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inversió per a la millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions esportives

La Paeria de Cervera ha aprovat el projecte de millora de l’eficiència energètica del complex esportiu de la ciutat, que està compost per l’edifici de la piscina coberta i gimnàs, el pavelló polivalent, les piscines d’estiu i la previsió per al nou pavelló poliesportiu.

DIMARTS 11 MAIG 2021

Les actuacions de millora consistiran en:

 - Una nova instal·lació de producció d’aigua calenta sanitària (ACS) centralitzada, que se situarà a l’edifici de la piscina coberta, i que consistirà en una unitat aerotèrmica de 43 kW destinada a donar servei als vestidors de la piscina coberta, als del pavelló polivalent i previsió per als del nou pavelló.

 - Una instal·lació solar fotovoltaica de 80 kW, col·locada aprofitant la superfície de la coberta de la piscina coberta, que estarà destinada a complementar el consum elèctric de la unitat aerotèrmica i la resta de consums de l’edifici de la piscina coberta.

Aquestes actuacions representaran una inversió de 228.690 euros, que es finançaran a través d’una subvenció de la Diputació de Lleida de 206.000 euros i la resta amb fons propis de la Paeria de Cervera.

El sistema es va plantejar inicialment per proveir amb energies renovables el futur pavelló poliesportiu. La proposta inicial s’ha replantejat per millorar l’eficiència i estalviar en les instal·lacions esportives ja existents (pavelló polivalent i piscines), tot i que també manté la previsió per dotar el nou pavelló poliesportiu

Document Actions